Всички дрехи

Дънкови рокли – как да избирате и къде да купувате

Деним платът, някога използван за работно облекло отдавна се е настанил трайно в ежедневието ни. Животът на всеки е изпълнен с множество моменти, в които независимо дали е мъж или жена, все намира повод да облече деним – дънкови поли, дънки, ядънково яке и дънкови рокли.

Разнообразието от модели, цени и кройки ви позволява да избирате идеалната опция за вас.

Деним рокли привличат вниманието в модата. С тях жените разполагат с гъвкавост и многообразие при различните поводи и стилове за обличане.

Стилът на роклите от деним трябва да бъде избран, според това къде смятате да отидете с нея.

Денимът – материалът, от който са направени роклите е стилен, евтин, практичен. Освен това отлично подчертава фигурата и маскира недостатъците. Благодарение на дънкова рокля всяка дама изглежда добре. Така дънковите рокли подхождат, както за слаби момичета, така и за пълначки и улегнали лейдита.

За да създадете стилно изображение с рокля от деним, трябва да изберете правилния цвят и стил. С тази задача няма сериозни проблеми поради разнообразието от модели:

Къса дънкова рокля – изглежда добре на момичетата с изящна фигура;

Рокля-сарафан с презрамки – представлява летен вариант, подходящ за високи момичета;

А-образните силуетни модели са добро решение за бременни жени и тези, които искат да скрият малко корема. При тях талията е повдигната почти до бюста.

Строгите дънкови рокли са перфектни за офиса. Често пъти тези модели са украсени с къдри и дантели и са подходящи за създаване на романтична образ.

Деним роклите не излизат от модата в продължение на няколко десетилетия. Подобна популярност се осигурява от тяхната гъвкавост, практичност и удобство.

Денимът има висока плътност, а това и дава право да оформя не само строг ясен силует и перфектна форма, но и да прикриете деликатно недостатъците.

Предимствата в дънкови рокли

Рокли от деним, успешно са се вградили във всеки образ и прилягат към всеки стил облекло. Променяйки аксесоарите и другите елементи от гардероба, може да създадете много изображения само с една рокля!

Денимът е лесен за изпиране, не избледнява бързо и не загубва цветовете си. Това практически го прави полезен да служи повече от един сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader