Всички дрехи

Интересни и подходящи тоалети за сватба

Лято е, а през лятото стават най красивите сватби според повечето бъдещи младоженци. Понякога обаче топлото време и напичащото слънце не правят сватбата приятна, а направо непоносима. Затова трябва да сме много внимателни при избирането на тоалета си дори, когато сме само гости. Ето и някои предложения от нас:

Дълга широка рокля

През лятото препоръчваме, когато избирате своя тоалет да предпочитате дрехи, чиито плат не запарва. Например дълга широка рокля, телесен цвят или тъмно зелено, която в кръста да се прихваща с колан. Колана ще подчертае талията ви, а същевременно роклята ви ще е свободна и по никакъв начин няма да ограничава вашите движения.

Къса рокля

Винаги е добър вариант, на който може да заложите. Ако ще се присъедините към сватбата вечерта добра опция е да сложите рокля по тялото с деколте тип лодка, но пък ако ще участвате във всички обреди през деня по-добре заложете на широка рокля до коленете или тясна в гърдите и свободно падаща надолу.

Гащеризони от плат

Няма да сгрешите, разбира се, ако предпочетете да облечете така модерните гащеризони от плат, които стоят невероятно с токчета. Гащеризона може да бъда с дълъг панталон надоло и широк, или пък с къс панталон и по тялото. Друг вариант е пола с елегантен топ. Полата може да бъде дълга и плесирана или къса и кокетна. Също така препоръчваме и официални къси панталони с елегантен топ, който може да има връзки на бюста или пък да е с паднали рамене.

За всяко едно събитие се обличайте според тялото си и времто навън, защото сме сигурни, че никой не иска да бъда потен или пък да замръзва. Сватбите са хубав повод за разнообразие и забавление, но трябва внимателно да подбираме своя тоалет според ролята ни в събитието, все пак не трябва да сме по-официални от булката и кумата, а за цветовете, заложете на актуалните за сезона.

Тук може да разгледате  всички модели рокли за сватба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *