Всички дрехи

Късите рокли, които заслужават вашите пари

Лято, слънце, плаж, море, балкан няма значение сигурна съм, че почти никоя жена не тръгва поне с една лятна рокля вмъкната в багажа, а понякога дори с повече. Някак си роклите имат маниполативна сила върху жените и винаги имаме чувството, че нямаме достатъчно рокли в гардероба си или пък ако имаме се оправдаваме с това, че сме ги носели поне един път и не можем да повторим и накрая свършваме харчейки голяма сума пари върху още рокли. Тук обаче възниква въпроса, кои рокли си заслужават и кои не.

Бяла рокля

Бялата ежедневна къса рокля придава комфорт и носи лятно настроение. В списъка е на задължителните това лято.

Класическата къса черна или червена рокля по тялото също не трябва да се изпуска.

Все пак не можете да се чувствате добре на парти ако не сте сигурна, че изглеждате секси. Тези рокли към края на лятото обикновенно влизат под наименованието „Парти рокли“. Да не забравяме, че и леките, къси летни рокли, които падат свободно по тялото са задължителни това лято. Със сандали, високи обувки или просто с платненки няма значение. Те са перфектни за разхождане из града, плажа, вечеря в красив ресторант и разбира се за клуба.

Къси рокли с паднали рамене

2017-та е годината на падналите рамене. С флорален мотив или едноцветна няма значение вие ще бъдете щастлива с нея и ще успеете да покажете тена върху, който сте работили на плажа.

Не пръскайте своите пари по ненужни рокли, нито по такива, които вече са извън тренд. Внимавайте в избора на цветове, също така. Това лято актуални са дънковото синьо, светложълто, (lapis blue) лапис синьо, огнени цветове, тревистото зелено и по-наситеното розово.

Тук може да разгледате  всички модели червени рокли

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader