Всички дрехи

Рокля на точки – класика и женственост

Всяка жена търси тоалет, който да й подхожда без забележки. Иска да бъде елегантна и възприемана от околните като дама със стил и вкус. Перфектната дреха, отговаряща на тези критерии е класичексата рокля на точки.

Една от основните тенденции в света на дамската мода се отнася към роклята с точки. Тази рокля никога не излиза от мода. Тя е класика и винаги следва модните тенденции и до днес. Днес, най- популярният модел рокля на точки е с дължина над коляното и къси ръкави. Тя извайва женския силует, придавайки му форма на пясъчен часовник.

Този модел рокля е подходящ за насене на романтична среща. Изглежда страхотно, комбинирана с обувки на тънки токчета. За завършване на цялостната визия може да се добави малка чанта, която да съответства на основният цвят на роклята.

Рокля на малки точки може да се носи на работна среща. По този начин лесно ще си създадете женски и стилен образ, а мъжете няма да откъснат погледа от подобна бизнес дама.

Разбира се, роклята на точки трябва да се адаптира в зависимост от фигурата. Големите щампи добавят обем, така че не е умесно да се носят рокли в големи точки от едри жени.

Специално внимание при създаването на стилен имидж трябва да се обърне на избора на аксесоари.  Те не трябва да са прекалено ярки и натруфени излишно. Най- добре се откроява изчистената визия с дискретни бижута. За контраст използвайте ярък колан. Той ще завърши тоалета по неповторим начин.

рокля на точки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *