Всички дрехи

Рокля с паднали рамене – нежност в модата

Рокли с паднали рамене се наблюдават в пролетно-летните колекции на всички световни дизайнери. Те обличат в лаконизъм образа на жената създавайки изумителни творения.

Днес такива дрехи се носят от известни личности и въплъщават различни стилистични тенденции, умело променящи се, чрез елементи в аксесоарите.

Модели рокли с паднали рамене

Днес тази дизайнерска рецепция се намира не само във вечерния гардероб, но и неформално. Роклята с паднали рамене е подходяща най-вече за ежедневно носене. Тези кройки представят едни от най-женствените части – деколте, рамене и врата.

Всички модели могат да бъдат категоризирани в три типа: със спуснатите ръкави; без ръкави; с паднали рамене, закрепени на врата. Кройките на рокли с голи рамене могат да са много овално деколте, V-образно деколте и дълбоко деколте. Това позволява на жените да изберат модел, който ще подчертае предимствата и ще скрие недостатъците.

Овалното изрязване в рокля с паднали рамене, може визуално да увеличи ширината на раменете.

Най-често популярен модел са рокли с паднали рамене за лятото. Те са идеални за горещия ден, изработени от светли и леки материи.

Моделите наблягащи на талията и с богат клош в полата, които са харесвани от легендарната Бриджит Бардо – са приели много нововъведения и днес масово се носят от известни и неизвестни дами.

За създаване на женско изображение може да използвате трикотажни рокли с леко дефлирани рамене.

Модните дизайнери са измислили и много модели сватбени рокли с паднали рамене.

Как да носите това облекло:

Както вече казахме, с помощта на рокли с паднали рамене може да реализирате всеки стил. Щедрото добавяне на яркост и отпечатъци е излишно. Може да облечете дори семпла рокля, а кройката и оголването на едни от най-женствените части е напълно достатъчно.

За да се създаде плажно изображение е достатъчно да изберете тънка ефирна рокля с голи рамене. За студения сезон, над такова облекло, може да облечете пуловер или да сложите наметало – болеро, жилетка, парео или шал.

Основното нещо е да не прекалявате с аксесоари, защото отвореният врат иска нещо, което да го украси. С дълги обици или ярка голяма гривна може успешно да завършите визията си.

За най-добро представяне в рокля с паднали рамене вдигнете косата. Дори да не разполагате с много време за прическа с кок или фризьор, едната „конска опашка “ще свърши идеална работа.

Изображението в романтичен стил и в крак с модата ще е финализирано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader