Всички дрехи

Рокля тюл – какви са правилата за носенето й

Роклята с тюл е специална. Независимо от разнообразието модели, всяка жена може да изпита затруднения при избора на подобен тоалет. Нека да разберем как и с какво може да носите роклята тюл.

Преди да решите, с какво да носите рокля от тюл, обърнете внимание на характеристиките на фигурата си. Полата с тюл може да поправи съществуващите недостатъци или да ги подчертае. Ето, защо, за да избегнете грешки, започнете с обективен анализ.

Тафтата в долната част на полата добавя няколко сантиметра към обема на бедрата, но може и да скрие някои от недостатъците на фигурата. Ако една жена има широка талия, полата с тюл може да скриете или поправите недостатъците. Дължината трябва да е подходящо избрана и не трябва да прилепва по бедрата и стомаха.

Жените, които искат да визират на краката, заслужава да обърнат внимание на тъканите с няколко гънки. Тези модели създават вертикални линии, които обикновено позволяват на момичето да изглежда по-слабо.

Дължината на тюлените рокли е най-важният аспект. Най-често поли и рокли с тюл изглеждат сладки, но са адаптивни към телосложенията на съвсем малко жени и по-конкретно младите хора. Особено опасно е да носите пола точно над коляното. Тези модели съкращават краката и цялото изображение изглежда абсурдно. Пола и рокли от тюл до пода са подходящи само за момичета с висок ръст.

Мода и съчетания

Тюлените рокли са подходящи за специални поводи, а поли с тюл могат да се носят и за ежедневно облекло от младите момичета с хипарски стил. Вторите комбинират с клинове, тениски и блузи с щампи, кожено яке и ниски или високи обувки с ток.

За по-слабите дами с фина талия е разрешено и комбиниране с колан, който да визира на талията.

Подходящи за офиса

Изящната пола трябва да е с дължина под коляното. Тя се комбинира с елегантното сако, класическа риза или строга блуза по тяло. За да създадете строг образ добавете кожен колан.

Рокля с тюл за екстравагантно изображение

Роклята от тюл може да бъде много авангардна или екстравагантна, но трябва да бъде правилно избрана и съчетана с останалите дрехи и повода.

Такива комбинации са подходящи за жени с идеални пропорции и висок ръст, в противен случай ще изглеждате смешно и абсурдно.

Дизайнерите решиха да заобиколят всички стереотипи и предложиха да се комбинира този тип рокли със спортно яке и забавни отпечатъци.

Фокусирайте се върху детайлите

Известната рокля с тюл позволява да визирате над емблематичните детайли. Това може да е модерен колан, гривна, чанта със синджирена връзка. Всичко това ще ви помогне да завършите изображението стилно.

Последният акорд се пада на избора на подходящите обувки. Рокли с тюл са в съвършена хармония с обувки с високи токчета.

За почитателките на спортно-елегантния стил, пили и рокли с тюл се съчетават перфектно с маратонките. В този образ, обаче липсва провокация. Дизайнерите съчетават женствеността и комфорта на небрежния стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader