Всички дрехи

Аксесоарите – винаги на мода

Аксесоарите са малък, но важен детайл, с който да допълните визията си. Ето и няколко съвета, които да имате предвид при избора им.

Започваме с нежните и малки бижута, които са подходящи за всекидневието, но също така и ако работите в офис. Семплите обеци и огърлици подчертават елегантността ви. При изискано събитие няма да сгрешите, ако заложите на обеци от благороден метал, съобразявайки ги с формата на лицето и дължината на врата. Избирайте цвета им според облеклото си и се постарайте цветовете да имат хармония помежду си. Свобода на въображението дава неангажиращи поводи като среща с приятели. В този случай си играйте с цветовете и комбинациите така, както се чувствате добре.

Когато избирате колие трябва да се съобразите с дрехата, която ще облечете. Дългите колиета запазете за дрехите с висока яка, както и рокли с висока талия. Те стоят не само артистично, но и доста изискано. Ако роклята е без ръкави най-добре би се съчетала с колие около врата. Златната среда, в случая дължина на колието, оставете за деколтетата тип лодка.

Когато става въпрос за гривни изборът също не е лесен. Слагайте по една гривна на ръка. Ако решите да са повече, нека бъдат еднотипни. Вечерните рокли си отиват с гривни с камъчета, широки такива или нежни и тънки. Всичко зависи от роклята, с която ще бъдете. Ако по нея има пейети или други лъскави неща не я комбинирайте с гривна с камъни. Сложете изчистен модел, за да акцентирате само върху едната част от визията си. Артистичното и всекидневно облекло ви дават по-широко поле за изява. С дънки например можете да сложите кожена гривна, такава от прозрачен материал и дори такива с блестящи декорации.

Най-важното бижу, което винаги е на мода е усмивката, така че не забравяйте винаги да я носите със себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *