Всички дрехи

Летни рокли с флорални мотиви

Роклята е най-женствената дреха и никой няма съмнения в това, но жените сякаш пренебрегваме носенето й в ежедневието. Погълнати от работния график и всички ангажименти за деня, чифт дънки и тениска се оказва най-честото дамско облекло.

Да си създадена жена и да не поддържаш усещането за жена не е естествено и противоречи на безупречния стил. Да притежаваш разнообразни модели рокли и да умееш да ги съчетаваш с подходящите аксесоари, е моден професионализъм.

Ако ежедневието ви е натоварено и непрекъснато сте в движение, не пренебрегвайте роклята за сметка на дънките. Заложете на свободна лятна рокля със средна дължина и удобни обувки, за да се чувствате напълно комфортно, докато изпълнявате обичайните си задължения.

През горещото лято определено имате нужда от леко и ефирно облекло. Насреща са роклите от естествени и ефирни материи като памук, лен и коприна, за да изпитвате удобство дори в най-горещите дни. В никакъв случай не пропускайте роклите на цветя – те са хит всяко лято. Носете също рокли в бяло, жълто и розово, защото подчертават тена и са изключително модерни.

Не забравяйте важното правило при носенето на рокли на цветя. Слагайте дискретни бижута или най- добре без такива. Флоралните елементи на роклята са направени за да акцентират и привличат внимание. Оставете ги да го направят.

Ефирните летни рокли на цветя могат да се носят с всякакви обувки. Дали ще си изберете секси сандали с висок ток или чехли с равна подметка, зависи от вашите предпочитания за стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *