Всички дрехи

Най-важното за дамските зимни шалове 2017

Един от най-обичаните аксесоари от жените е шалът. С идването на зимата все повече имаме нужда от нов такъв, който да ни обгръща с топлина и защитава от вятъра, като в същото време да е с впечатляващ и запомнящ се дизайн.

Това, което различава зимните шалове от пролетните и есенните е плътността и материята, от която са направени. Зимните, за разлика от другите са предимно плетени или тъкани, изработени от акрил и полиестер, а за истинските ценители на качеството, дизайнерите са се постарали да създадат луксозни модели от вълна и кашмир.

Цветовете са разнообразни – от класически и натурални, през пастелни, чак до ярки и наситени. Много популярни модели са широките шалове на големи райета или карета, класическите шалове от мъхести тъкани материи, шалове с ресни, и тип “тръба”.

Друг много актуален модел шал през тази зима е коженият с косъм. Той освен екстравагантен външен вид, включващ в себе си цветни форми, притежава и нестандартно закопчаване, а козината е мека и топла.

Избора на шал зависи и от връхната дреха, с която ще го носите. Обемистите шалове стоят еднакво добре както с елегантни палта, така и с по-небрежни горни дрехи като шушлякови якета. По-тесните и дълги шалове пък се комбинират много добре с парки. Докато шаловете с косъм е най-добре да се носят само в съчетание на изчистена елегантна горна дреха, за да няма сблъсък на стилове.

Пробвайте и експериментирайте докато намерите подходящият уютен и запомнящ се шал, в който да се влюбите и да покорите зимата.

дамски зимни шалове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *